Vepřové kotlety se zelenou paprikou

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
14 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety naklepeme, u kosti a na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Přendáme na nahřáté talíře.
  • 2
    Ve výpeku osmahneme cibuli nakrájenou najemno, přidáme na proužky nakrájené, očištěné papriky, česnek, kečup, sůl, podlijeme a dusíme doměkka.
  • 3
    Dochutíme kořením, nalijeme na kotlety a podáváme s opékanými brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.