Vepřové kotlety v alobalu
55 min.
Ingredience
- 4kusyVepřové kotlety
 - 30gramůMáslo čerstvé
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 80gramůKečup
 - 40gramůMandle
 - 80gramůŠunka dušená
 - 250gramůJablka
 - 50gramůSádlo škvařené
 - 0,5lžičkaSůl
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
481 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
35 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Omyté kotlety mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Opečeme je na sádle a položíme na alobal.
 - 2Kotlety pokryjeme plátky šunky, na másle opečenými, oloupanými kolečky jablek bez jádřinců, pokapeme kečupem a posypeme praženými, na nudličky nakrájenými mandlemi. Alobal dobře uzavřeme a pokrm dopečeme ve středně vyhřáté troubě.
 - 3Podáváme se smaženými bramborovými hranolky.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.