Vepřové kotlety v leču

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
402 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
24 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
497 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kotlety nařízneme u kostí a po obvodu. Maso naklepeme, opepříme a opečeme po obou stranách na sádle na pánvi. Měkké maso vyjmeme na nahřáté talíře.
  • 2
    Ve výpeku na pánvi zpěníme oloupanou, na půlkolečka nakrájenou cibuli. Přidáme sterilované lečo, kečup, prolisovaný česnek, pepř a sůl. Vše jen prohřejeme.
  • 3
    Kotlety osolíme, pokryjeme směsí a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.