Vepřové kotlety v leču
25 min.

Ingredience
- 600gramůVepřové kotlety
- 40gramůSádlo škvařené
- 1kusCibule
- 300gramůLečo sterilované
- 4lžíceKečup
- 2stroužkyČesnek
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
402 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
24 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
497 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté kotlety nařízneme u kostí a po obvodu. Maso naklepeme, opepříme a opečeme po obou stranách na sádle na pánvi. Měkké maso vyjmeme na nahřáté talíře.
- 2Ve výpeku na pánvi zpěníme oloupanou, na půlkolečka nakrájenou cibuli. Přidáme sterilované lečo, kečup, prolisovaný česnek, pepř a sůl. Vše jen prohřejeme.
- 3Kotlety osolíme, pokryjeme směsí a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.