Vepřové kotlety v sýru

55 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1lžičkaPaprika mletá sladká
    • 200mililitrůSmetana 12% (konzumní)
    • 100gramůSýr Eidam cihla 30%
    • 1špetkaPepř černý mletý
    • 0,5lžičkaSůl
    • 600gramůVepřové kotlety
    • 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
    • 50gramůTuk
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
506 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
36 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
145 mg
Cukr
26 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na rozpáleném tuku je opečeme po obou stranách do zlatova.
  • 2
    Opečené kotlety vyjmeme, vložíme do pekáče, posypeme strouhaným sýrem smíchaným s paprikou a zalijeme smetanou.
  • 3
    Zapékáme v troubě asi půl hodiny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.