Vepřové maso na rajčatech

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1635 kcal
Bílkoviny
88 g
Tuky
121 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
7 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozpáleném oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, maso osolíme, opepříme a ze všech stran rychle opečeme. Podlijeme vývarem nebo vodou, přiklopíme a dáme dusit do středně vyhřáté trouby. Během dušení maso podléváme.
  • 2
    Když je skoro měkké, přidáme k němu očištěná nakrájená rajčata, víno a dusíme doměkka.
  • 3
    Hotové maso nakrájíme, výpek s rajčaty na ně prolisujeme a podáváme s rýží, bramborami nebo těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.