Vepřové maso po myslivecku v alobalu
0 min.

Ingredience
- 500gramůVepřové maso libové
- 1špetkaSůl
- 200gramůZelenina kořenová
- 4kusyNové koření celé
- 1špetkaMajoránka
- 1lžíceSádlo škvařené
- 6kusůJalovec
- 1decilitrVíno červené
- 1kusCibule
- 4kusyPepř černý celý
- 1lžíceOlej stolní
- 1kusČesnek
- 0,5lžičkaKmín celý
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1977 kcal
Bílkoviny
112 g
Tuky
114 g
Sacharidy
101 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Maso omyjeme, nakrájíme na 4 plátky, naklepeme a potřeme česnekem utřeným se solí. Zeleninu očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Koření umeleme v mlýnku.
- 2Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme zeleninu, namleté koření, osolíme a krátce osmahneme.
- 3Porce masa položíme na sádlem pomazaný alobal, pokryjeme zeleninou, pokapeme vínem a alobal dobře uzavřeme. Balíčky dáme na plech a pečeme ve středně horké troubě asi 40 minut.
- 4Podáváme s brambory a brusinkovým nebo jeřabinovým kompotem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.