Vepřové nožičky pečené s nádivkou
75 min.

Ingredience
- Nádivka
- 4kusyVepřové nožičky
- 1kusSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2299 kcal
Bílkoviny
238 g
Tuky
136 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vepřové nožičky omyjeme, očistíme. V osolené vodě uvaříme a vykostíme. Rozkrájenou slaninu necháme zesklovatět na světlý odstín, přidáme na drobno rozkrájenou cibuli. Následně k cibuli přidáme nasekanou petržel, krátce osmahneme, směs zasypeme strouhanou houskou, zamícháme, zalijeme mastným vývarem s nožiček a povaříme. Nádivku odstavíme s ohně a do polo vychladlou okořeníme a vmícháme žloutky.
- 2Poloviny nožiček vyskládáme do vymaštěné zapékací mísy, naplníme je připravenou nádivkou, mírně podlijeme vývarem a pečeme dorůžova.
- 3Jako přílohu podáváme saláty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.