Vepřové ražniči s játry

30 min.
Evropa

Ingredience

    • 4kusyCibule
    • 250gramůJátra vepřová
    • 100gramůAnglická slanina
    • 1kusPaprika sterilovaná
    • 100mililitrůOlej rostlinný
    • 250gramůVepřová panenka
    • 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
543 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
41 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté vepřové maso nakrájíme na 8 špalíčků, naklepeme je, potřeme olejem, opepříme a necháme chvíli odležet.
  • 2
    Maso osolíme a napichujeme na jehly střídavě s kousky očištěných jater, kousky slaniny a papriky a čtvrtkami oloupané cibule.
  • 3
    Ražniči opékáme po obou stranách na rozehřátém oleji celkem asi 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 10. 11. 2015
Vepřové ražniči s játry
Ražniči jsem připravovala z kýty jak je uvedeno v poznámce, brambory jsem měla vařené ve slupce a jelikož jsem měla více porcí, tak jsem pekla v troubě. Papriku jsem použila čerstvou. Při přípravě na pánvičce bude více vyhovovat panenka a všechny ingredience bych na jehly dala volněji, aby se vše dobře propeklo. Za mě palec nahoru.