Vepřové řízky s čerstvými houbami

70 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
32 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
550 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a po obou stranách opečeme na pánvi na části oleje. Na zbylém oleji zpěníme oloupanou, jemně nasekanou cibuli, přidáme očištěné, nakrájené houby, osolíme, opepříme a okmínujeme. Chvíli vše podusíme.
  • 2
    Opečené řízky položíme na obdélníky alobalu, poklademe je podušenými houbami a alobal dobře uzavřeme.
  • 3
    Pokrm pečeme na plechu v dobře vyhřáté troubě 25-30 minut.
  • 4
    Podáváme s opečenými bramborami nebo s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.