Vepřové řízky se zeleninou v alobalu
55 min.

Ingredience
- 1lžícePetržel - nať
- 50gramůAnglická slanina
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4plátkyVepřová kýta
- 250gramůZeleninová směs jarní - mražená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
91 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
6 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Vápník
27 mg
Postup přípravy
- 1Maso po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Každý díl alobalu potřeme olejem, položíme na něj řízek, poklademe rozmrazenou zeleninovou směsí, posypeme kostičkami slaniny a dobře uzavřeme.
- 2Vložíme do horké trouby, po pěti minutách stáhneme teplotu a pečeme 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.