Vepřové s dušenou mrkví

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
418 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
30 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso nakrájíme na menší kousky. Osmažíme na sádle na jemno nakrájenou cibuli, osolíme, okmínujeme a dusíme doměkka.
  • 2
    Očistíme mrkev a nakrájíme, přidáme k masu a znovu dusíme, dokud mrkev nezměkne. Necháme vydusit na šťávičku.
  • 3
    Rozmícháme hladkou mouku s trochou vody a vmícháme do masa s mrkví. Můžeme přidat k ochucení špetku muškátového oříšku a necháme ještě chvilku povařit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.