Vepřové s dušenou mrkví
80 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 400gramůMrkev kořen
- 1špetkaSůl
- 500gramůVepřové maso libové
- 30gramůSádlo škvařené
- 1špetkaKmín celý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
418 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
30 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vepřové maso nakrájíme na menší kousky. Osmažíme na sádle na jemno nakrájenou cibuli, osolíme, okmínujeme a dusíme doměkka.
- 2Očistíme mrkev a nakrájíme, přidáme k masu a znovu dusíme, dokud mrkev nezměkne. Necháme vydusit na šťávičku.
- 3Rozmícháme hladkou mouku s trochou vody a vmícháme do masa s mrkví. Můžeme přidat k ochucení špetku muškátového oříšku a necháme ještě chvilku povařit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.