Vepřové s nudlovým salátem
20 min.
Ingredience
- 1lžičkapasta z citronové trávy
 - 1lžičkaZázvor mletý
 - 1kusChilli paprička
 - 1lžičkaOlej slunečnicový
 - 3lžíceOmáčka rybí
 - 4kusyVepřová kotleta s kostí
 - 200gramůNudle rýžové
 - 1kusLimetka
 - 1lžičkaCukr třtinový
 - 1kusOkurka salátová
 - 3lžíceMáta
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
229 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Smícháme pastu, zázvor, nasekanou chilli papričku, olej a jednu lžíci rybí omáčky. Potřeme tím vepřové maso a dáme stranou.
 - 2Mezitím si připravíme salát. Nudle uvaříme podle návodu. Poté je slijeme a smícháme se zbylou rybí omáčkou (ve které jsme rozpustili cukr), limetkovou šťávou a kůrou. Přidáme okurku nakrájenou na plátky a nasekanou mátu.
 - 3Maso grilujeme 5 minut z každé strany a podáváme ho s nudlovým salátem.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.