Vepřové srdce na žampionech
65 min.

Ingredience
- 4kusyVepřové srdce
- 1lžičkaSůl
- 10kusůŽampiony čerstvé
- 50gramůSlanina vepřová
- 6kusůPepř černý celý
- 0,25litrVývar z hovězích kostí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
810 kcal
Bílkoviny
109 g
Tuky
31 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
6 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Odblaněná a dobře omytá srdce nakrájíme na plátky. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a připravená srdce na ní opečeme. Osolíme, přidáme kuličky pepře a podlijeme vývarem. Dusíme pod pokličkou do poloměkka.
- 2Nakonec přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony a vše dodusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.