Vepřové steaky - balíček

20 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1999 kcal
Bílkoviny
205 g
Tuky
128 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
205 mg
Cukr
301 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové medailonky osolíme, opepříme a po obvodu omotáme plátky slaniny, převážeme provázkem.
  • 2
    Zprudka opečeme na dvou lžících oleje 3-5 minut z každé strany. Ze zbytku oleje, octa, hořčice, prolisovaného česneku a soli, ušleháme omáčku.
  • 3
    Teplé steaky dáme na talíře a přelijeme omáčkou.
  • 4
    Ozdobíme čerstvou bazalkou. Podáváme s domácími hranolky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.