Vepřové žebírko se šunkou a vejcem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
651 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
57 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
27 mg
Cukr
308 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou pečeni opláchneme, zbavíme obratlových výčnělků a odsekneme z ní žebírka. Mírně je naklepeme, okraje nařízneme, maso osolíme a opepříme.
  • 2
    Žebírka na tuku rychleji opečeme a vyjmeme.
  • 3
    Na zbylém výpeku ze žebírek opečeme plátek šunky a zároveň v tvořítku vytřeném trochou tuku připravujeme sázená vejce.
  • 4
    Nakonec žebírka přelijeme výpekem, ozdobíme opečenou šunkou, sázené vejce položíme navrch a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.