Vepřový bůček na mateřídoušce
80 min.

Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 1kusMateřídouška
- 400gramůVepřový bok
- 40gramůSádlo škvařené
- 1kusČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
622 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
63 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
26 mg
Cukr
13 mg
Postup přípravy
- 1Maso očistíme, vykostíme a nakrájíme na kousky. Osolíme a opečeme na sádle po všech stranách.
- 2Maso shrneme na polovinu kastrolu a přisypeme na druhou polovinu najemno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek,zpěníme, přisypeme špetku sušené nebo čerstvé nakrájené mateřídoušky a zamícháme.
- 3Podlijeme vodou a přiklopené dusíme doměkka.
- 4K příloze je výborný bramborový knedlík s dušeným zelím.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.