Vepřový guláš se slaninou
0 min.

Ingredience
- 5dekagramůCibule
- 1kusVepřové ve vlastní šťávě
- 5dekagramůAnglická slanina
- 2kusyPaprika zelená
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 3dekagramyOkurky nakládané
- 2stroužkyČesnek
- 2dekagramyProtlak rajčatový
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1557 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
140 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Slaninu nakrájíme na kostičky a vyškvaříme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme.
- 2Zaprášíme paprikou, přidáme rajský protlak, prolisovaný česnek a zalijeme šťávou z konzervy a trochou vody. Na závěr přidáme okurky a papriky, očištěné a bez jadérek, nakrájené na proužky, maso z konzervy, pokrájené, promícháme a prohřejeme.
- 3Dle chuti osolíme a opepříme.
- 4Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.