Vepřový jazyk na pórku
40 min.

Ingredience
- 100gramůVepřový jazyk
- 100gramůPórek
- 5gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
323 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
22 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěný vepřový jazyk napůl uvaříme, vyjmeme a vložíme do studené vody. Sloupneme jej a nakrájíme na tenké plátky.
- 2Pórek nakrájíme na kolečka a spolu s plátky jazyka zprudka opečeme na másle. Mírně osolíme, opepříme, trochu podlijeme a podusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.