Vepřový nákyp s chlebem
50 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 2dekagramyTuk
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyVejce slepičí
- 250mililitrůMléko polotučné
- 25dekagramůChléb konzumní
- 3stroužkyČesnek
- 400gramůVepřové ve vlastní šťávě
- 2lžíceStrouhanka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
611 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
39 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
635 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Starší chléb bez kůrky nakrájíme na kostičky, maso z konzervy také. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme na tuku a přidáme ke směsi, osolíme, opepříme, přidáme utřený česnek, promícháme
- 2zalijeme mlékem a rozšlehanými vejci.
- 3Promícháme a dáme do tukem vymazaného a strouhankou vysypaného
- 4pekáče. Zapečeme v předehřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.