Vepřový řízek zapečený
15 min.

Ingredience
- 6dekagramůCibule
- 10dekagramůOlej stolní
- 200mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 60dekagramůVepřová kýta
- 30dekagramůDebrecínská pečeně
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 40dekagramůŽampiony čerstvé
- 20dekagramůSýr Eidam cihla 30%
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
3929 kcal
Bílkoviny
256 g
Tuky
309 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Z vepřové kýty nakrájíme čtyři řízky, naklepeme, osolíme a na oleji zprudka opečeme, po obou stranách.
- 2Řízky vyndáme a na výpeku osmahneme nakrájenou cibuli a plátky žampionů, podusíme.
- 3Řízky rozložíme na pekáč pokryjeme žampióny s cibulí, plátky debrecínky a sýra, zalijeme smetanou a 5 minut zapékáme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.