Vídeňský ořechový chléb
195 min.
Ingredience
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
 - 100gramůMáslo čerstvé
 - 5gramůSůl
 - 10gramůDroždí sušené
 - 80gramůCukr krupice
 - 200mililitrůMléko plnotučné
 - 100gramůOřechy vlašské
 
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
730 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
33 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
5 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme rozpuštěné máslo a mléko, přidáme pšeničnou mouku, sůl, cukr a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí a nastavíme program na základní chléb. Po zaznění signálu přihodíme rozpůlené vlašské ořechy a necháme péct.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.