Vinný červený punč se salátovou okurkou
5 min.
Ingredience
- 100gramůOkurka salátová
- 100gramůCukr moučkový
- 1litrVíno červené
- 1litrSodovka
- 2špetkyMuškátový oříšek
Počet porcí:
8Postup přípravy
- 1Mladou salátovou okurku hadovku (skleníkovou) omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Vložíme je na dno skleněného džbánu, posypeme cukrem, zalijeme přibližně 3 - 4 dl vína a dáme do chladničky na 1 hodinu vychladit.
- 2Poté přilijeme zbytek vychlazeného červeného vína, sodovou vodu, přimícháme půl kávové lžičky muškátového oříšku, rozlijeme do vyšších širších sklenic a podáváme se slámkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.