Vývar s rajským protlakem
20 min.
Ingredience
- 1kusCibule
 - 100gramůRýže dušená
 - 80gramůMáslo čerstvé
 - 1kusPaprika červená
 - 120gramůKuřecí maso vařené
 - 225mililitrůVývar drůbeží
 - 60mililitrůProtlak rajčatový
 
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
644 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
40 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1V hrnci rozpustíme máslo, přisypeme pokrájenou cibuli a papriku. Necháme zesklovatět a přimícháme vařenou rýži. Chvíli mícháme a poté přilijeme rajský protlak, promícháme a zalijeme vývarem. Povaříme ještě 2 minuty.
 - 2Do talíře vložíme vařené kuřecí maso nakrájené na kostičky a zalijeme ho vývarem s rýží.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.