Zadělávané telecí s omáčkou

100 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
11 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
793 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou zeleninu a maso zvolna uvaříme v hrnci s vodou doměkka. Maso a zeleninu vyjmeme a vývar necháme prudce vařit, až se sníží objem na 3/4 litru a odstavíme. V misce utřeme máslo s moukou, zředíme trochou vývaru, rozmícháme dohladka a vlijeme do odstaveného vývaru. Povaříme a vložíme zpět zeleninu nakrájenou na kousky a maso na jednotlivé porce. Osolíme, opepříme a nakonec vmícháme žloutky, ještě krátce povaříme a můžeme podávat s vhodnou přílohou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.