Zaječí bifteky
30 min.

Ingredience
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaPepř černý mletý
- 300gramůZaječí maso
- 2lžičkyMáslo čerstvé
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
13 g
Vláknina
53 mg
Cukr
78 mg
Postup přípravy
- 1Z očištěné zaječí kýty nebo hřbetu odřízneme bifteky, odblaníme je a pokapeme citronovou šťávou. Maso necháme 1 - 2 hodiny odležet.
- 2Bifteky osolíme, opepříme a zprudka opečeme na másle po každé straně přibližně 4 minuty.
- 3Podáváme s vařenými bramborami, které můžeme nasucho opéci a obložit kolečky pomeranče.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.