Žampionové ranečky

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
26 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salám nakrájíme na kostičky, vsypeme do mísy a přidáme nadrobno nakrájenou slaninu, oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a očištěné, na čtvrtky nakrájené hlavičky žampionů. Osolíme, opepříme a vše dobře promícháme.
  • 2
    Směs urovnáme na čtverce alobalu a každou porci dobře zabalíme.
  • 3
    Pečeme na plechu ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.
  • 4
    Před podáváním alobal rozbalíme a pokrm zakapeme kečupem.
  • 5
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo čerstvý chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.