Žampionové ranečky
40 min.

Ingredience
- 400gramůSalám měkký
- 50gramůSlanina vepřová
- 2kusyCibule
- 250gramůŽampiony čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceKečup
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
26 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Salám nakrájíme na kostičky, vsypeme do mísy a přidáme nadrobno nakrájenou slaninu, oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a očištěné, na čtvrtky nakrájené hlavičky žampionů. Osolíme, opepříme a vše dobře promícháme.
- 2Směs urovnáme na čtverce alobalu a každou porci dobře zabalíme.
- 3Pečeme na plechu ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.
- 4Před podáváním alobal rozbalíme a pokrm zakapeme kečupem.
- 5Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo čerstvý chléb.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.