Žampionový toast
35 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 150gramůOlej stolní
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 10gramůPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 100gramůMáslo čerstvé
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1kusVeka tuková
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
571 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
52 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
840 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky.
- 2Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a dáme ji zpěnit na máslo. Přidáme žampiony a dusíme doměkka. Osolíme, opepříme, přidáme petrželovou nať a vmícháme polovinu nastrouhaného sýru.
- 3Plátky veky opečeme na oleji, na ně navršíme žampionovou směs, posypeme zbylým sýrem a rychle zapečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.