Žampiony po italsku
35 min.
Ingredience
- 500gramůŽampiony čerstvé
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 4lžíceOlej rostlinný
- 250gramůRajčata
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
100 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěné žampiony nakrájíme na plátky a uvaříme v osolené vodě.
- 2Na pánvi na rozehřátém oleji osmahneme oloupaný, na plátky nakrájený česnek, přidáme okapané žamiony a omytá, na plátky nakrájená rajčata. Vše osolíme, opepříme a dusíme, dokud se všechna šťáva nevydusí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 30. 10. 2015
Žampiony po italsku
Tento recept doporučuji, protože mi moc chutnal a byl za chvíli hotový. Jestliže máte po ruce opečené brambory, bude o dost lepší…