Zapečená kapusta s filé a paprikou
50 min.
Ingredience
- 2kusyPaprika červená
 - 2kusyPaprika žlutá
 - 1kusKapusta hlávková
 - 400mililitrůVývar rybí
 - 1lžičkaSůl
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 1špetkaKerblík
 - 2lžíceCitronová šťáva
 - 200gramůZakysaná smetana
 - 600gramůFilé z aljašské tresky
 - 50mililitrůMléko polotučné
 - 200gramůSýr Eidam cihla 40%
 - 1kusCibule
 - 2lžíceOlej rostlinný
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
577 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
28 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, drobně nasekanou cibuli necháme zesklovatět na rozpáleném oleji. Přidáme omytou, na nudličky nakrájenou kapustu a očištěné, na kostičky nakrájené papriky. Vše několik minut podusíme. Zalijeme rybím vývarem, osolíme, opepříme a okořeníme kerblíkem.
 - 2Podušenou zeleninu vložíme do zapékací mísy. Porce filé omyjeme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a poklademe na zeleninu.
 - 3Zakysanou smetanu rozšleháme s mlékem a nalijeme na pokrm. Povrch posypeme nastrouhaným sýrem. Pečeme v troubě při 200 stupních Celsia asi 20 minut.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.