Zapečené hříbky s cibulí, vejci a smetanou

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
22 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hříbky nakrájíme na plátky, česnek prolisujeme, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, petrželku posekáme na jemno. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibuli s česnekem, orestujeme, přidáme máslo, hříbky, promícháme a dusíme ve vlastní šťávě, dokud se všechna tekutina neodpaří. Obsah pánve nasypeme do pekáčku, posypeme petrželkou, přilijeme smetanu, přidáme rozkvedlaná vejce, sůl, pepř, promícháme, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 15 minut.
  • 2
    Pokrm naporcujeme a ještě teplý podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.