Zapečené nudle s vepřovým masem

70 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
714 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
37 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nudle vložíme do vroucí osolené vody, vaříme přibližně 15 minut. Poté je scedíme, propláchneme a necháme okapat. Cibuli nakrájíme nadrobno, celer oloupeme a pokrájíme na nudličky. Vepřové a uzené maso očistíme a rozkrájíme na nudličky. Česnek prolisujeme, sýr nastrouháme, zapékací mísu vytřeme máslem a vysypeme strouhankou.
  • 2
    V kastrolu na oleji zpěníme cibuli, přidáme vepřové maso a za stálého míchání osmažíme do zlatova. Poté vmícháme uzené maso, celer, česnek, kečup, pepř, sůl a nové koření. Směs promícháme, krátce osmažíme. Do zapékací mísy vložíme polovinu nudlí, posypeme masovou směsí a překryjeme druhou polovinou nudlí. Směs posypeme sýrem, v předehřáté troubě pečeme zhruba 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.