Zapečené rybí filé s nivou
25 min.

Ingredience
- 1lžičkaKmín drcený
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 100gramůSýr Niva (Rokfór)
- 150gramůZakysaná smetana
- 1lžičkaSůl
- 0,5kilogramFilé rybí
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
468 kcal
Bílkoviny
79 g
Tuky
22 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
245 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Filé osolíme, pokmínujeme, dáme do pekáčku, poklademe kousky másla a zapékáme v troubě asi 15 minut.
- 2Nivu nastrouháme, smícháme jí se smetanou, navrstvíme na filé a ještě zapékáme, dokud se na povrchu neutvoží zlatohnědá krusta.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.