Zapečený sýrový chléb
40 min.

Ingredience
- 3kusyVejce slepičí
- 4lžíceVíno bílé
- 150mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 8krajícůChléb toastový
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1lžíceKopr čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
19 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Mezi dva krajíce toastového chleba vložíme vždy plátek sýra. Chleby urovnáme do vymazané zapékací mísy.
- 2Rozklepneme vejce, přilijeme víno, smetanu a směs nalijeme na chleby. Povrch posypeme nasekaným koprem, osolíme a opepříme.
- 3Pokrm zapékáme v silně vyhřáté troubě asi 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.