Zapékaná čekanka

40 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
263 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
26 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
2 g
Vápník
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykrojíme tvrdý střed z čekanky. Poté osmahneme na másle, přilijeme vývar, osolíme, opepříme a povaříme.
  • 2
    Vyndáme čekanky z hrnce, každou zabalíme do plátku šunky a položíme do máslem vymazaného pekáče.
  • 3
    Vyvaříme vývar na polovinu, vmícháme do něj mascarpone a směsí přelijeme čekanky.
  • 4
    Poklademe je ementálem a dáme na 20 minut zapéct do předehřáté trouby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.