Zapékaná parma

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
20 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
402 mg
Cukr
900 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vybereme menší rybu, očistíme, nařízneme a vložíme do pekáčku. Osolíme, opepříme a potřeme olejem. Šalotku nakrájíme nadrobno, žampiony na plátky, petrželku posekáme.
  • 2
    Rybu zasypeme šalotkou a petrželkou, poklademe plátky žampionů, zakapeme citronovou šťávou, podlijeme vínem a posypeme lehce strouhankou.
  • 3
    Pečeme při střední teplotě asi 40 minut. Občas můžeme podlévat vývarem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.