Zapékané hříbky

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
143 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
12 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
974 mg
Cukr
100 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na ohnivzdorné pánvi rozehřejeme lžíci másla. Přidáme očištěné, nakrájené houby (nejlépe hřiby), osolíme a dusíme doměkka.
  • 2
    Ze zbylého másla a mouky připravíme světlou jíšku, po částech ji zalijeme mlékem a uvaříme hustší omáčku. Přilijeme ji k houbám a povrch posypeme nastrouhaným sýrem smíchaným se strouhankou.
  • 3
    Dáme do trouby zapéci.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.