Zapékané kuřecí maso s klobásou
35 min.
Ingredience
- 500gramůKuřecí prsa
 - 100gramůKlobása Chorizo
 - 50gramůŽampiony čerstvé
 - 1lžičkaSůl
 - 2špetkyPepř černý mletý
 - 20gramůMáslo čerstvé
 - 400gramůBrambory
 - 250mililitrůBešamel
 - 1kusVejce slepičí
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
25 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí prsa nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, posypeme solí a pepřem. Do máslem vymazaného pekáčku vložíme plátky pokrájených brambor kolem dokola, prostředek necháme volný. Doprostřed dáme kuřecí maso a plátky žampionů. Klobásu pokrájíme na malé kostičky a přidáme na maso a houby. Bešamelem zalijeme maso, brambory ne, ty potřeme rozšlehaným vejcem. Zapékáme ve vyhřáté troubě 20 minut.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.