Zapékaný candát s estragonovým čepcem
35 min.
Ingredience
- 2lžíceCitronová šťáva
 - 1špetkaSůl
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 2lžíceSýr Parmezán
 - 1kusVaječný žloutek slepičí
 - 2lžíceOlej olivový extra panenský
 - 1plátekChléb toastový
 - 1kilogramCandát obecný
 - 1stroužekČesnek
 - 1lžíceEstragon
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
221 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
8 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
677 mg
Cukr
823 mg
Postup přípravy
- 1Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Rybí filety opláchneme studenou vodou, osušíme a pokapeme citronovou šťávou. Osolíme a opepříme.
 - 2Estragon opláchneme, lístky otrháme od stonků a nasekáme. Toast rozdrobíme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Smícháme estragon, rozdrobený toast, parmazán, žloutek, česnek a olivový olej a směs osolíme a opepříme.
 - 3Rybí filety dáme do zapékací misky, potřeme estragonovou směsí a v předehřáté troubě pečeme 20 minut.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.