Zapékaný patizon s uzeným masem

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
332 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
30 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu rozehřejeme olej a přidáme na nudličky nakrájenou polovinu očištěného patizonu. Krátce orestujeme, přidáme nadrobno nakrájené uzené vařené maso, oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a omytá, na kostičky nakrájená rajčata. Promícháme, přidáme česnek utřený se solí a opepříme. Vmícháme nasekanou petrželku a posypeme nastrouhaným sýrem. Nakonec zalijeme zakysanou smetanou.
  • 2
    Pokrm zapékáme asi 15 minut ve středně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.