Zavařená kukuřice

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2374 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
68 g
Sacharidy
395 g
Vláknina
558 mg
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve očistíme kukuřici od slupky a vaříme dokud kukuřice nezměkne. Kukuřici necháme vychladit.
  • 2
    Mezitím v hrnci smícháme vodu, ocet, sůl a cukr. Celé přivedeme k varu a přidáme kousky cibule a pepř.
  • 3
    Vychladlou kukuřici vyloupeme a zrníčka vkládáme do zavařovacích sklenic, které poté vrchovatě zalijeme připraveným vařícím lákem.
  • 4
    Sklenice uzavřeme a podle běžného postupu zavaříme.
  • 5
    Zavařené kukuřice necháme uskladněné v chladné a tmavé místnosti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.