Závitky z moravského uzeného s italským salátem
20 min.

Ingredience
- 80gramůDrůbeží maso
- 80gramůŠunka dušená
- 1hrstPetržel kudrnka
- 4plátkyMoravské uzené maso
- 3kusyŘedkvička
- 100gramůČervená řepa
- 100gramůCeler bulvový
- 100gramůBrambory
- 50gramůHrášek
- 50gramůOkurky
- 1špetkaSůl
- 80gramůMajonéza
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
249 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
19 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Nejdříve si připravíme salát: Uvařenou zeleninu, oloupané brambory, šunku a drůbeží pečeni nakrájíme na kostičky, přidáme na nudličky nakrájené okurky, osolíme, spojíme majonézou a necháme odležet.
- 2Poté klademe na plátky moravského uzeného masa. Opatrně svineme a porce ozdobíme ředkvičkami a snítky petrželky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.