Závitky z telecího masa s hroznem
30 min.

Ingredience
- 600gramůTelecí kýta
- 80gramůŠunka uzená
- 80gramůSýr Ementál (Primátor)
- 80gramůHroznové víno
- 2kusyVejce slepičí
- 40gramůMouka pšeničná hladká
- 80gramůStrouhanka
- 80gramůSádlo škvařené
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
627 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
38 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
660 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na plátky, tence naklepeme a osolíme. Na každý řízek položíme plátek šunky, plátek ementálu a bobule vína, které jsme rozkrojili a odstranili semínka. Řízky přehneme, okraje sklepneme a závitky obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance.
- 2Závitky smažíme v rozpáleném sádle z obou stran dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.