Závitky z telecího masa s nádivkou
55 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 400gramůTelecí maso přední
- 1špetkaSůl
- 60gramůMáslo čerstvé
- 200mililitrůHovězí vývar základní
- 1hrstPetržel - nať
- 2decilitryMléko polotučné
- 150gramůVeka
- 40gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
469 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
20 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
488 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Plátky telecího masa naklepeme, osolíme a poklademe náplní. Příprava naplně: Plátky veky pokropíme mlékem, a když se vsákne, přebytečné mléko vymačkáme. Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme rozmělněnou veku, nasekanou petrželku a osmahneme.
- 2Závitky stočíme, převážeme nití a opečeme ze všech stran na másle. Podlijeme vývarem, přidáme rajčatový protlak a dusíme do měkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.