Zelenina s balsamikem

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
103 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu očistíme a omyjeme. Mrkev nakrájíme na nudličky, cukety na plátky a pórek na silnější kolečka.
  • 2
    V hrnci přivedeme k varu vodu s octem, cukrem a solí. Přidáme připravenou mrkev a povaříme několik minut. Potom přidáme cukety s pórkem a vše povaříme na skus.
  • 3
    Vařenou zeleninu necháme ve vývaru vychladnout.
  • 4
    Vychladlou zeleninu vyjmeme, upravíme na talíře, pokapeme olivovým olejem a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.