Zelenina s krabím masem a bramborami
45 min.
Ingredience
- 400gramůBrambory
 - 2lžíceOlej olivový
 - 2lžičkyKmín celý
 - 1lžičkaSůl
 - 1lžícePažitka
 - 300gramůKedlubna
 - 10kusůŘedkvička
 - 200gramůKrab
 - 2lžíceCitronová šťáva
 - 2lžíceMajonéza
 - 0,5lžičkaPepř černý mletý
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
204 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
7 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Brambory omyjeme a opečeme celé v horkém oleji. Během pečení brambory okmínujeme, osolíme a nakonec posypeme nakrájenou pažitkou.
 - 2Oloupanou kedlubnu a omyté ředkvičky nakrájíme na tenké plátky, osolíme a opepříme.
 - 3Krabí maso omyjeme, osušíme a zakapeme lžící citronové šťávy. Necháme chvíli odležet v chladničce.
 - 4Majonézu promícháme se zbylou citronovou šťávou, mírně osolíme, opepříme a vmícháme do krabího masa.
 - 5Brambory s kedlubnou, ředkvičkami a krabím salátem upravíme na talíře a podáváme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.