Zeleninová letní roštěnka
80 min.

Ingredience
- 2kusyCibule
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kilogramHovězí roštěnka níz. peč.
- 1špetkaSůl
- 3kusyRajčata
- 1špetkaTymián sušený
- 4lžíceOlej stolní
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 3kusyPaprikové lusky čerstvé
- 1špetkaBazalka
- 4lžíceKečup
- 4lžíceHořčice
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
484 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
31 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na plátky nakrájíme roštěnou, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce.
- 2Dozlatova osmahneme cibuli a zaprášíme paprikou. Vložíme plátky masa a osmahneme je. Roštěnky podlijeme teplou vodou a dusíme.
- 3Když maso změkne, přidáme nakrájená rajčata, papriky, kečup, tymián a bazalku dle chuti.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.