Zeleninová pánev s krůtím masem

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
239 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
10 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný pórek a červenou cibuli nakrájíme na půlkolečka. Oloupanou mrkev nakrájíme na malé kostičky a stroužky česneku nastrouháme na jemno. Červenou kapii omyjeme, zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky, žampióny nakrájíme na plátky.
  • 2
    Krůtí maso nakrájíme na nudličky a obalíme ve škrobu. Rajčatový protlak rozmícháme ve vodě.
  • 3
    Maso společně s cibulí v pánvi na oleji orestujeme. Přidáme mrkev a kapii a ještě krátce restujeme.
  • 4
    Zalijeme rozmíchaným protlakem, přidáme žampióny, drcený pepř 4 barev, bujón a drcené sušené chilli papričky (z mlýnku). Vaříme zvolna asi 15 - 20 minut.
  • 5
    Poté přidáme pórek, hrášek a krátce povaříme. Nakonec vmícháme nastrouhaný česnek, necháme přejít varem a odstavíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.