Zeleninové lívance
60 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusVejce slepičí
- 1lžičkaSůl
- 30gramůSádlo škvařené
- 10gramůDroždí
- 150gramůMouka pšeničná hrubá
- 50gramůŽampiony čerstvé
- 100gramůZeleninová směs jarní - mražená
- 2decilitryMléko polotučné
- 50gramůTuk
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
389 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
23 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Zeleninu nakrájíme na malé kousky a uvaříme v osolené vodě. Z mouky, vejce, droždí a mléka a ze soli si připravíme řidčí těsto a dle potřeby je rozředíme vývarem ze zeleniny. Do těsta přidáme uvařenou zeleninu a na plátky nakrájené a udušené na sádle a cibuli žampióny.
- 2Z této směsi upečeme na rozehřátém tuku lívance z obou stran do červena.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.