Zeleninový salát s vejci
43 min.

Ingredience
- 50gramůCibule
- 2kusyBrambory vařené
- 4kusyRajčata
- 50gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 50mililitrůOlej olivový
- 15mililitrůCitronová šťáva
- 2špetkySůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyVejce slepičí
- 15gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
172 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
12 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Vejce vaříme natvrdo 8 minut, oloupeme a nakrájíme na plátky. Vařené brambory a omytá rajčata pokrájíme také na plátky, promícháme s nadrobno nakrájenou cibulí a scezeným hráškem.
- 2Smícháme olej, citronovou šťávu, sůl a pepř. Zálivku vmícháme do salátu a vše ještě posypeme posekanou petrželkou.
- 3Salát podáváme dobře vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.