Zeleninový salát s vejci

43 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
172 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
12 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce vaříme natvrdo 8 minut, oloupeme a nakrájíme na plátky. Vařené brambory a omytá rajčata pokrájíme také na plátky, promícháme s nadrobno nakrájenou cibulí a scezeným hráškem.
  • 2
    Smícháme olej, citronovou šťávu, sůl a pepř. Zálivku vmícháme do salátu a vše ještě posypeme posekanou petrželkou.
  • 3
    Salát podáváme dobře vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.