Zelná sarma
65 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
 - 250gramůVepřové maso mleté
 - 200gramůRýže dušená
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 200mililitrůJogurt bílý
 - 1kusZelí hlávkové bílé
 - 2decilitryVoda pitná
 - 0,5lžičkaSůl
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
392 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
17 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
13 g
Cukr
19 g
Postup přípravy
- 1Mleté maso smícháme s uvařenou rýží, jedním nasekaným zelným listem, přidáme vejce, sůl a pepř.
 - 2Nádivku zabalíme do omytých zelných listů. Závitky vložíme do kastrolu, podlijeme vodou a podusíme. Hotové zalijeme jogurtem a ihned podáváme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.